Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Každý z nás sa nachádza občas v období, kedy nám v hlave víria rôzne hodnoty. Priznám sa, že som prešla nedávno ťažkým obdobím. Rok ohnivého Kohúta mi dal poriadne zabrať. Dostala som sa do bodu, keď sa pre mňa všetko zastavilo ...neviem, v akej situácii vo svojom živote ste práve teraz Vy? Viem si však predstaviť, že tak ako ja, aj Vy by ste mohli potrebovať mierny posun, možno ľahké povzbudenie alebo poriadne capnutie po zadku. Utiahla som sa do ústrania, aby som našla odpovede a hľadala spôsoby, ako vylepšiť oblasti života, ktoré v tom momente zamestnávali moju myseľ.

Nevidíme, čo máme vidieť

V uponáhľanom svete, v kocke svojich zvykov, si niekedy nevieme uvedomiť, čo sa deje s našimi vzťahmi, či už partnerskými, rodinnými alebo sociálnymi. Občas nám zadrháva zdravie, ktoré buď zanedbáme alebo sa musíme nad ním zamyslieť, lebo vážnejšie zdvíha varovný prst, keď nie a nie sa zastaviť. Keď pociťujeme nedostatok prosperity, venujeme svoju energiu tomu, ako obnoviť prílev hojnosti a peňazí. Na iné si nevieme, alebo nechceme, nájsť čas. Nedostatok harmónie v jednej oblasti má však vplyv na ostatné oblasti života.

Lo Shu životnej cesty

V Lo Shu štvorci sú prepojené všetky sféry nášho bytia a prechody z jedného sektora do druhého. Keď nefunguje kariérny život, ktorý produkuje financie, môže nastať deštrukcia vzťahu, tá má následok na rodinu a hojnosť príležitostí, človek nevie nájsť sám seba. Je vychýlený zo svojho stredu, potrebuje pomoc a hľadá ju rôznymi spôsobmi. Vyhľadáva horoskopy, veštice, spája sa s anjelmi, s Bohom, s Univerzom, psychológom… Zrazu si uvedomí, že život sám je čarodej, len mu musí veriť a dať mu nové pravidlá, určiť si svoje hranice a vydať sa na novú cestu do neznáma. 
Skôr, než na novú cestu vykročíme, potrebujeme pokoj, retrospektívu seba samého a dospieť k osobnej vnútornej premene, aby sme svoj život vedeli s radosťou napĺňať ďalej. Často sa nevyhneme veľkým životným zmenám, ktoré môžu byť bolestivé.

BaZi je Váš osud

Životom nás podľa klasického čínskeho horoskopu BaZi (4 piliere osudu-rok, mesiac, deň a hodina narodenia) sprevádzajú v desaťročných časových úsekoch rôzne prvky.
Analýza čínskeho horoskopu BaZi (Štyri piliere) je založená na piatich základných prvkoch - Drevo, Oheň, Zem, Kov a Voda. Prvok, ktorý vládol v deň Vášho narodenia, udáva Váš charakter. Vzťah ostatných prvkov k nemu je kľúčom k spoznaniu Vášho potenciálu v základných životných sférach – vo vzťahoch, v bohatstve, v zdraví,
v kariére a v rodine. Súčasťou horoskopu sú desaťročné piliere, ktoré majú svoje vládnuce prvky a práve podľa nich viete zistiť, aká sféra vášho života je ovplyvnená, ktorej treba venovať zvýšenú pozornosť. Možno, že máte obdobie, ktoré nepriaznivo zasiahne váš vzťah a bude na vás, či to zvládnete. Alebo budú ohrozené vaše financie… Keď poznáte svoje dekády, viete sa na ne pripraviť a byť opatrní v míňaní, tolerantnejší vo vzťahu a zachrániť to, čo sa dá...  Viete si riadiť svoj osud!


Alebo práve naopak, uvidíte pilier, v ktorom je prvok, ktorý znamená partnerstvo, možnosť príchodu vášho potomka, prílev bohatstva alebo upevnenie vášho postavenia a moci. Vtedy môžete úspešne napĺňať svoje zámery a vaša energia nepríde nazmar. Potenciál našich životných oblastí je svojím spôsobom daný. Pochopenie vlastného rodného grafu BaZi vám umožní robiť plány s istotou, že uspejete. Budete si riadiť svoje šťastie. BaZi sa pohybuje v desaťročných pilieroch šťastia. Keď prejde pilier, ťažkosti i zlyhania budú minulosťou. Neopakujú sa. Ale tiež PRÍLEŽITOSTI a ŠANCE NA ÚSPECH neprídu znovu. Čínsky horoskop Bazi vám pomôže plánovať budúcnosť a súčasne prijať opatrenia na vašej životnej ceste. Budete pracovať s piatimi prvkami tak, aby ste vedeli
ČO a KEDY je potrebné na posilnenie vlastnej životnej sily a vnútornej esencie.
Skúmame hviezdy, vzdialené galaxie, planéty, ktoré sú ďaleko vo vesmíre. Aj Vy ste súčasťou Vesmíru, prečo nevedieť teda viac o sebe?
 

Preto, ak chcete spoznať svoje BazI, pochopiť a riadiť si svoj osud, nestrácajte drahocenný čas, riešte a spoznajte naprv seba.
Som tu pre Vás!

Kliknite na objednávku

Teším sa na Vás!

Oľga  Szabová,  feng shui a BaZi konzultantka pre Vašu duševnú pohodu

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.