Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

rok vodného Zajaca 2023

Rok vodného Zajaca podľa čínskeho lunárneho kalendára začína 22. januára 2023  a skončí 9. februára 2024. Každý nový rok prináša so sebou novú nádej. Nádej na nový začiatok, nové dobrodružstvá, rôzne nové výzvy. Niektoré veci sú mimo kontroly človeka, sú však aj iné veci, ktoré sú v našej moci ich ovplyvniť. 
Ak sa vám podarilo dosiahnuť svoje ciele vytýčené na rok 2022, potom je tu čas na nové ciele a zážitky, za ktorými treba ísť.

Rok 2023 je rokom vodného Zajaca a predstavuje veľmi potrebnú nádej, mier a prosperitu. Tak ako Zajace, aj ostatní môžeme využiť svoju osobnú silu a sebadôveru a dosiahnuť tak svoje ciele, aj napriek prekážkam na ceste k nim.
Využite príležitosť na doladenie schopností v tomto roku tak, aby vás posunuli na vyššiu úroveň.

Hoci energia roka 2023 môže občas vyvolávať pochybnosti napriek vášmu najlepšiemu úsiliu. Sústreďte sa na svoj cieľ a určite si priority, ktoré sú podstatné. Dobré stratégie, rýchlosť pri realizácii, pomoc vašich „šľachticov“ v okolí (pomocní ľudia, mentori, učitelia, občas aj neprajníci…) a otvorenosť prispôsobiť sa zmenám vo vašom prostredí, pomôžu, aby bol rok naozaj úspešní.
Rok vodného Zajaca bude prevažne dobrým rokom aj pre všetky ostatné znamenia a pre niektorých z nich šťastným rokom. Väčšina má potenciál byť úspešná pri budovaní zmysluplných vzťahov, kariérnom postupe, bohatstva a posilnení zdravia. Všetko, čo musíte urobiť, je uvedomiť si, že sú to vaše talenty a schopnosti, vaše úsilie a štipka šťastia, vďaka ktorým budete na dobrej ceste k úspešnému napredovaniu a pokroku vo všetkých vašich snahách. 

Miesta, kde sa deje kúzlo Feng Shui, sa delia na 5 dôležitých oblastí v domoch. Sú to hlavné dvere (vstup do domu, budovy), kuchyňa, spálňa, pracovňa alebo miestnosť na štúdium a balkón, ktorý je sekundárnymi ústami Qi v každom byte alebo dome. Podobne ako hlavný vstup, pomáha určiť, či je umiestnenie domu orientované na priaznivý smer a či dostávate prúd pozitívnej Qi alebo nie. 
Najdôležitejšia časť roka spočíva v aktualizácii Feng Shui vášho domova, pretože  od 4. februára 2023 začnú platiť energie ročných lietajúcich hviezd. Rok 2023 je posledným rokom obdobia 8, kým sa vo februári 2024 zmení na obdobie 9. Hoci sa obdobie 9 ešte nezačalo, vždy nastáva prechodné obdobie, v ktorom sa energie ročných hviezd transformujú, a preto je feng-šuej na rok 2023 mimoriadne dôležité. Musíme brať do úvahy prechod na nové obdobie a pripraviť sa naň.

V roku 2023 je dominantnou v centre hviezda 4, a preto bude mať všeobecne najväčší vplyv. 
Zelená hviezda 4 vládne vzťahom, romantike a láske. Prináša tiež šťastie pri nadväzovaní kontaktov, silných spojenectiev a vplyvných dobrodincov. Keď sa nachádza v centre, naznačuje zlepšenie všetkých vzťahov a naznačuje, že spolupráca, namiesto vzájomného súperenia, prinesie vynikajúce výsledky.

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.