Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

feng shui kovový kohút

September - mesiac kovového Kohúta, je jedným z astrologických období, ktoré prináša so sebou zvýšené napätie a možnosť konfliktov. Je to druhý najhorší mesiac v čínskom kalendári v roku 2023, a tak sa pripravte na výzvy a turbulencie, ktoré môžu v nasledujúcich týždňoch nastať. 

Konflikt medzi ročnou vetvou Zajaca a mesačnou vetvou Kohúta patrí medzi tzv. šesť konfliktov v čínskej astrológii, a tento konflikt znamená absolútny opak energií. Zatiaľ čo Zajac je pokojný, skúsený a diplomatický, Kohút sa vyznačuje pýchou, energiou a niekedy aj agresiou. Stret týchto dvoch energií môže spôsobiť vnútorné trenie a konflikty medzi ľuďmi, ktorí nám zrkadlia rôzne aspekty nášho života. 

Tento mesiac môže priniesť na povrch rôzne formy agresie a konfliktov, či už ide o konflikty v práci, v osobnom živote alebo dokonca v rodinných vzťahoch. Je dôležité byť obozretný a vstrebávať tieto skúsenosti, pretože môžu poskytnúť cenné učenie a otvoriť dvere k osobnému rastu.

Celý rok vodného Zajaca môže byť obdobím veľkých zmien, buď vedomých alebo nevedomých. V mesiaci Kohúta je predpoklad, že zmeny budú významné. Ak sa rozhodneme ignorovať tieto zmeny a odmietame sa prispôsobiť novým okolnostiam, môže to mať výrazný vplyv na náš osud. Preto je dôležité byť otvorený novým možnostiam a prijímať zmeny s pokorou.

Kovový Kohút

Kohút sa tiež spája s pýchou a egom, a preto by ste mali byť opatrní, aby vás tieto vlastnosti neprevalcovali. Je dôležité udržiavať rovnováhu medzi sebavedomím a pokorou, aby ste sa vyhli konfliktom s ostatnými.

Jinový kov, ktorý sprevádza Kohúta, môže symbolizovať skrytú manipuláciu. Buďte opatrní vo vzťahoch a dôverujte svojej intuícii, keď máte podozrenie, že niekto nie je úprimný.

Celkovo vzaté, mesiac kovového Kohúta je časom výziev a zmien. Je to dobrá príležitosť na to, aby sme sa rozhodli pre zmenu nášho životného štýlu a vykročili zo zóny komfortu.  Nezabudnite na svoju intuíciu a pokúste sa získať hlbšie pochopenie samých seba, aby ste využili potenciál tohto obdobia na osobný rast a sebapoznanie.

Voľby

September je aj o voľbách... prípravy a voľby prebehnú v krízovom mesiaci, preto ich výsledky sú veľkým otáznikom. Celý mesiac sa nesie v znamení stretu medzi Zajacom a Kohútom, čo sa v deň volieb len umocní. 30. september má energiu "deštrukcie", deň Zajaca a mesiac Kohúta (v roku Zajaca) prináša stret. 
Budeme svedkami horúcich konfliktov, rozdielnych názorov, vzájomného nesúhlasu a hádok. Takýto je boj o vedúce postavenie.
Umenie je ochota pustiť staré a prijať to nové, prichádzajúce. 
 

Šťastný mesiac kovového Kohúta a veľa úspechov vám želám!

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.