Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Čínsky rok v znamení ohnivej Opice začne 8. februára 2016. Rok drevenej Kozy, alebo niekedy nazývanej Ovce, pomaly končí. Koza bola starostlivá, empatická, citlivá, mala zmysel pre krásu, ale bola aj vrtkavá. Mala nás pritiahnuť k domovu a k našim rodinám. Bol to pomalý rok, kedy sme sa mali zamyslieť sami nad sebou. Ohnivá Opica nám bude vládnuť do 27. januára 2017. Aký rok to teda bude?

Máme sa na čo tešiť. V tomto roku je možné všetko. Prinesie nám veľa príležitostí zarobiť peniaze a úspešné budú aj inokedy úplne nemožné projekty. Pohotová Opica sa len tak ľahko nevzdáva a skúša všetky možnosti. Pokiaľ dokážete byť rýchli ako Opica, úspech vás neminie. Pre váhavých a bojazlivých tento rok nie je vhodný. Opica nikomu len tak nič nedá a od nikoho nič nežiada.

Čaká nás zábavná a vzrušujúca hra prešibanej Opice, v ktorej môžete skúsiť svoje šťastie. Hry však majú svoje pevné pravidlá. Vynaliezavá a dôvtipná Opica si s nimi ľahko poradí. Dokáže sa zasmiať na svojich chybách a omyloch, aby v ďalšom kole bola ešte obratnejšia. Rok Opice môže priniesť mnoho nového. Všetci sa rútime na plný plyn vpred, dokonca aj keď sa sami nesnažíme, budú nás unášať vlny prirodzeného talentu najenergickejšej a najprudšej ohnivej Opice.

Lietajúce hviezdy

Všeobecne rok 2016 znamená veľa príležitostí zarobiť peniaze, ale je to aj “chorý” rok. V centre Bagua sa usadí čierna hviezda chorôb 2 a prináša časté ochorenie postihujúce obyvateľov domov. Hádavá hviezda 3 ovplyvní severozápadný sektor, čo môže znamenať súdne spory, hlavne muži vo vedúcich pozíciách, generálni riaditelia to budú mať ťažké a mali by si chrániť svoje pozície. Svoj severozápadný sektor ošetrite vodným prvkom. Môže to byť symbol kvapky vody, modrá váza, priehľadná váza s vodou. Ak tu máte kovovú zvonkohru, odstráňte ju.
Ženy budú v roku 2016 veľmi silné, do ich juhozápadného sektoru zavítala šťastná hviezda 8. Vo vedúcich funkciách zažijú veľký úspech a prosperitu po celý rok. Aktivovať tento sektor môžete žltou kryštáľovou guličkou na juhozápade svojej kancelárie.
Takisto najstaršie dcéry alebo ženy vo veku 40-50 rokov budú na tom veľmi dobre, hviezda víťazstva 1 navštívila juhovýchodný sektor a prináša kariérny úspech.
Najstarší synovia alebo muži vo veku 40-50 rokov budú mať veľa možností na úspech, ale nemajú dostatok energie na jeho udržanie. Toto prináša hviezda 9, ktorá priletela do východného sektoru.
Severovýchodná oblasť je sektor najmladšieho syna alebo mladých mužov a tu je potrebné urobiť ochranné ošetrenia kvôli nepríjemnej žltej hviezde 5, ktorá prináša nešťastia v rôznej podobe.
Mladé dámy a najmladšie dcéry budú mať počas čínskeho roka 2016 veľké príležitosti na uzatvorenie manželstva.

Na maximalizáciu šťastia je nutné aktualizovať feng šuej vášho domova. Začnite tým, že najprv identifikujete a odzbrojíte všetky zlé hviezdy, ktoré spúšťajú nešťastie a potom posilníte dobré hviezdy pre podporu šťastia v roku 2016. Aké obranné stratégie použiť na negatívne hviezdy a ako posilníte priaznivé hviezdy, to sa dozviete v najbližších dňoch v  blogovom príspevku.


 

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.