Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Teraz už viete z predchádzajúcich článkov, aké sú najlepšie prvky pre dobré energie v sektore bohatstva, a dôležité je vedieť aj, aké chyby sa robia v tejto oblasti a vyhnúť sa im.

Feng šuej  je zložitá škola viacnásobného umenia a vedy, s viacerými úrovňami. Bez toho, aby ste si to uvedomili, môžete urobiť veľké chyby v aktivovaní oblasti bohatstva. Mojím cieľom je pomôcť vám vidieť jemné úrovne Feng shui energie bohatstva, vyjadrené použitím najrôznejších predmetov a farieb, dobrých aj zlých. Nájdite vo vašom domove malé veci, ktoré vám môžu spôsobiť nepriaznivé energie v oblasti hojnosti.

3 tajomstvá, ktoré vám odhalia, aké chyby nájdete vo Feng shui oblasti bohatstva

Tajomstvo č.1 - Nevhodné energie v osobnej oblasti bohatstva. Je to zvláštne, ako takáto energia vyzerá, nie vždy sa ju podarí odhaliť. Niečo môže byť úplne zrejmé, akonáhle sa na to pozriete. Určite poznáte pojem “mŕtvy uhol” pri jazde autom. Takto skryté môžu byť aj veci, ktoré vysielajú negatívne energie a  nemusíte si to všimnúť vo vlastnom domove alebo na pracovisku, v kancelárii, v obchode. S trochou úsilia, alebo Feng shui analýzou, by sa mohli objaviť nejaké naozaj nevhodné energie vo vašej oblasti bohatstva.

Krátky zoznam vecí, ktoré nepatria do oblasti peňazí a bohatstva

 

  • odpadkový kôš, hlavne, ak je neuzatvorený
  • agresívne, smutné obrazy alebo osamelé obrazy
  • pokazené a rozbité veci
  • chaos
  • veľké steny s kovovými nástrojmi
  • kôš na bielizeň
  • skartovacie prístroje
  • nezaplatené účty

 

Tajomstvo č. 2 - Deštruktívne Feng shui prvky v oblasti hojnosti. Toto môže byť ťažšie rozpoznateľné, pretože je potrebné poznať a pochopiť hru 5 feng šuej prvkov tak, aby sa ľahko definovala ich prítomnosť v rôznych dekoráciách, predmetoch a farbách.

Stručne povedané - je potrebné sa vyhnúť silnej prítomnosti prvkov Oheň a Kov, pretože sa môžu oslabiť alebo úplne zničiť energie Dreva, ktoré sú potrebné v tejto oblasti. Vyhnúť sa silnej prítomnosti, nie odstrániť úplne, keď si chcete napriek tomu trochu týchto prvkov v tejto oblasti ponechať.
Dovoľte mi, aby som uviedla pár príkladov: prvok Oheň -  fŕkance červenej, fialovej, oranžovej, môžu byť dobré, pretože aktivujú energiu, avšak silná prítomnosť ohnivej farby spáli energiu Dreva. Príkladom silnej energie prvku Ohňa je veľká červená pohovka, jasne červené steny, fialové závesy, oranžový koberec alebo veľký krb v oblasti bohatstva.
Prvok Kov - biela farba je vždy vítaná pre dobré Feng shui vašej domácnosti. Môže to byť vynikajúci základ pre akúkoľvek Bagua oblasť. Avšak prevažne biela farba v oblasti peňazí nie je dobré Feng shui, pretože oslabí túto oblasť. Biela farba je prvkom Kovu a kov ničí drevo. To isté platí aj pre silnú prítomnosť skutočných kovových predmetov, konferenčný stolík, svietidlo z kovu a pod.

Tajomstvo č. 3 - Chýbajúca oblasť v oblasti bohatstva. V tomto prípade musíte urobiť najlepšiu nápravu situácie a vytvoriť vyváženú energiu. Ako zistíte, či má váš dom, byt alebo kancelária chýbajúcu oblasť bohatstva? Použite pôdorys vášho domu, bytu, firmy alebo kancelárie, nájdite stred a zo stredu si označte osem svetových strán tak, že oblasti sú časťami pravidelného osemuholníka, čiže každá oblasť je veľká 45°. Pokiaľ tam nájdete v juhovýchodnom smere výsek, ktorý je menší ako vedľajšia časť pôdorysu, ktorá vyčnieva, máte chýbajúcu oblasť bohatstva a peňazí. Aj na takéto “chyby” priestoru existujú nápravy.

Chcete vedieť, ako energeticky  napraviť chýbajúcu oblasť bohatstva a peňazí? Sledujte blog na mojej stránke, kde sa čoskoro dozviete pár tipov, ako rozšíriť túto oblasť a čo je vhodné v chýbajúcej juhovýchodnej časti vášho domu alebo bytu.

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.