Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Feng shui domu

Podľa čínskej metafyziky, umenia Feng shui, šťastie človeka ovplyvňujú tri komponenty. Prvým je nebeské šťastie. To znamená osud, charakter, možnosti, talenty a náš potenciál. Druhý komponent je pozemské šťastie, to je samotné feng shui a prostredie. Tretí, dôležitý prvok, potrebný k dosiahnutiu úspechu, je ľudské šťastie. To tvoria naše rozhodnutia, ktoré si zvolíme vykonať.

Otázkou môže byť, či prekonáte lenivosť alebo nie. Dnes sa lenivosť skloňuje ako komfortná zóna. Preto otázka môže znieť, či ste ochotní vystúpiť zo svojej komfortnej zóny?
 

Ako funguje Feng shui?

Urobiť „feng shui“ znamená zvýšiť energiu prostredia, aby ste uspeli. Feng shui zmenami v priebehu času sa dajú dosiahnuť mimoriadne výsledky.
Aktiváciou feng shui miest podporujete prostredie, ktoré vás inšpiruje, aby ste sa zlepšili v dosahovaní životných cieľov. Tie sú tvorené pochopením toho, čo je dané vo vašom tabuľke života BaZi.
Predstava, že ak aktivujete feng shui vo svojom prostredí, môžete už vynakladať menej úsilia a menej pracovať, aby ste dosiahli viac, je mylná. Týmto spôsobom to nefunguje.
Feng shui je len 1/3 šťastia človeka.
Správne prvky feng shui môžu vaše prostredie podporiť, čo vám dovolí dostať príležitosť vyniknúť vo vašich talentoch a schopnostiach, ktoré v živote máte.
To, čo je dôležité pre správne feng shui, je faktor okolia. Zvýšiť energiu v prostredí, v ktorom žijete, je funkčná forma používaná pri vytváraní feng shui a dosahovaní výsledkov.

Jedna z vecí, ktorá sa nám stavia do cesty, aby sme stali tým, kým sa chceme stať, je STRACH. Ak  chcete podnikať, a začnete premýšľať, čo bude, keď to urobíte, tak sa neposuniete. Verte si, že ste viac, než si myslíte. A urobte zmenu. Výsledky v krátkom časovom období nemusia byť veľké. Zhodnotenie si urobte po dlhšej dobe. To je to, ako funguje feng shui. Väčšina z vás očakáva galaktické zmeny a úspech už na budúci týždeň. Takto feng shui nefunguje. Malá, jemná zmena ale v priebehu času vytvára mimoriadne výsledky.
Potrebujete dôveru, aby ste dosiahli úspech! Viera, odvaha  – to všetko sú energie, ktoré pomáhajú, ale nemôžete ich použiť bez toho, aby ste konali.
Odvaha, viera, láska alebo vzťahy sú energie a plnia svoju funkciu, pomôžu vám realizovať vaše kroky k úspechu. Keď začínate podnikať, alebo chcete rásť v novej kariére, dôverujte, majte v sebe silné presvedčenie, aby ste vedeli bojovať proti negatívnym energiám.

Uvidíte ako to funguje, keď nastavíte svoj dom alebo pracovný priestor, ktorý skutočne povzbudí tímovú prácu, kreativitu, pretože všetko je to energia.
Aktiváciou feng shui lokalít povzbudíte prostredie, aby vás inšpirovalo stať sa lepšími.

Nebeské a pozemské šťastie - Feng shui a BaZi


Myslíte, že je dobré poznať svoju budúcnosť? Je to bežné, že to chceme vedieť. Čo je však tiež bežné, že mnohí nevedia, aký je ich životný zámer. Váš zámer odhalí pochopenie toho, čo máte v osudovom grafe, v BaZi. Správne prostredie vás bude podporovať pri hľadaní vášho životného zámeru.
Pamätajte, že životný zámer nie je možné nájsť v priebehu niekoľkých dní alebo za hodinu. K tomu je potrebné veľa času. Predstavte si, že absolvujete cestu okolo sveta, aby ste ho našli alebo aby ste boli aspoň na správnej ceste a stretli správnych ľudí, ktorí vás inšpirujú, aby ste objavili svoj zámer.
Môžete zažiť dobrodružstvo a život sa stane zmysluplným, nájdete váš životný zámer a zrazu viete, čo máte robiť.

Aktivácia prakticky


Keď ste sa dostali až sem, zrejme vás viedla zvedavosť, ako sa posunúť vo vašej kariére, alebo  že vaša firma potrebujete umocniť svoje postavenie v tomto roku. Hviezda kariéry je tento rok na juhozápade. Tak, ako seriály majú svoje pokračovanie, ktoré s radosťou očakávate, aj návod na aktiváciu hviezdy kariéry a autority má svoje pokračovanie. Čoskoro si prečítate ako aktivujete hviezdu 6 na juhozápade vášho domu alebo v pracovnom priestore. Zatiaľ si nájdite juhozápad vo vašom dome alebo v kancelárii a všimnite si, čo tam máte.




 

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.