Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Feng shui kariéra 2018

Myslíte, že je ťažké zarobiť peniaze? Áno, ak neviete, ako to urobiť. Stačí tvrdo pracovať a mať inteligenciu, potom to každý dokáže. Ale ak ste zamestnaní, privedie vás k extra bohatstvu to, že vám prihodia 10% z platu, či pár euro za nadčasy?

Existuje veľa spôsobov, ako zarobiť peniaze, aby vás priviedli k bohatstvu. Napríklad, keď máte firmu, alebo sa dostanete k dedičstvu, alebo ak si zoberiete niekoho bohatého.

Vaša schopnosť zarábať viac má dva faktory, ktoré by mohli pomôcť:

1. ak zlepšíte svoje zručnosti, takže môžete vygenerovať viac príjmov pre spoločnosť, postúpite do lepšej pozície, preto by ste mohli myslieť na vyšší plat, ale možno súčasný zamestnávateľ vás nevie zaplatiť, niekto iný vás práve preto bude chcieť prijať a vy túto príležitosť prijmete
2. ak máte dobrý vzťah so šéfom, dá vám možnosť vykonávať dobrú prácu, dostanete pridané viac ako 5-10%, to bude už lepšie tiež
Máte teda možnosť naučiť sa niečo nové a lepšie, alebo vedieť, že si vás niekto zo šéfov všimne.
Ako môžete pomocou Feng shui zlepšiť svoju kariéru a autoritu? Ako viete umocniť postavenie vašej firmy?

„Energia ste vy. Akýkoľvek problém máte – je to vaša energia!“

Vo Feng shui typy energie predstavujú hviezdy, ktoré sa pohybujú z jednej časti budovy do druhej a určujú rast alebo úbytok danej energie v čase.
Lietajúca hviezda 6 je hviezda kariéry a v roku 2018 je na juhozápade.  

 

Aktivácia hviezdy kariéry a autority


Hviezdu 6 aktivujete  tak, že budete v juhozápadnej časti domu alebo bytu pracovať, robiť svoje podnikateľské rozhodnutia, myslieť, učiť sa a zvyšovať svoje zručnosti. Neznamená to však, že budete menej pracovať a viac zarobíte, to sa nestane. Keď vynaložíte viac energie, pridáte svoje úsilie, budete mať viac klientov, objednávok. Stane sa kúzlo.
Druhý spôsob, ak juhozápad neviete využiť tak, aby ste tam pracovali, potom môžete aktivovať juhozápad alternatívne prvkom vody. Malá izbová fontánka, malý difuzér, obraz s vodou - určite nie sú určené na správnu feng shui aktiváciu. Na aktiváciu potrebujete dostatok vody. Použite väčšiu nádobu a vhodné čerpadlo, ktoré udrží vodu v pohybe. Voda spúšťa energiu a tá pomôže zvýšiť energiu miesta.
Pokiaľ máte na JZ spálňu, v nej aktiváciu vodou nikdy nerobte!

 

Urobte to!


Ak teraz začínate s podnikaním, dajte sa do JZ sektora. Kde je problém, keď sa nič neudeje? Môže to byť strach v rôznej podobe. Problémy vyvolávajú strach. Strach byť zodpovední. Možno si bojíte, že váš nápad neuspeje, že vám nebudú chcieť zaplatiť… Napísať knihu môže každý, ale kto to urobí? Ten, čo položí pero alebo ten, čo chytí pero a povie, že by mal pre to niečo urobiť?
Na začiatku máte nápad. Chopte sa ho, zdvihnite zadok a kráčajte za ním svojím tempom. Zaoberajte sa svojím skvelým nápadom ešte dnes. Nápady majú cenu zlata. Vaše nápady sú vaše túžby. Keď ich viete realizovať, máte super život. A ten prináša aj viac peňazí. Nie naopak. Mať veľa peňazí, nemusí znamenať skvelý život.
Ak nič neurobíte, aby ste si pomohli sami a potom budete len hovoriť, že sa celý rok nič neudialo, že vám feng shui nefunguje, potom aj o rok budete iba hľadať možno nové spôsoby, ako zarobiť a nič nerobiť.

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.