Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Môžete mať akýkoľvek osud, čokoľvek ste dostali naložené do batôžkov, ktoré si nesiete, vždy sa s tým dá niečo urobiť tak, že ZMENU urobíte vy. Feng shui je jedným z dôležitých nástrojov, ktorý vás posunie ku zmene.
Nemyslite si však, že keď váš dom alebo byt bude mať dobré feng shui, nemusíte už nič robiť, a budete bohatí, šťastní, a budete mať dobrý vzťah. Taký dom neexistuje.

Funkciou Feng shui je, že vám má pomôcť dosiahnuť vaše CIELE. Ale najprv musíte vedieť, čo chcete. Potom môžete použiť Feng shui. Prvá otázka pri feng shui by mala byť, čo chcete dosiahnuť?

Možno, že ste frustrovaní tým, že neviete, čo vlastne chcete. Keď to neviete, vaša osudová mapa BaZi vám pomôže zistiť, aký máte účel v živote. Feng shui by malo byť podporou k jeho naplneniu.

Ak nepoznáte svoj účel, zmysel života, nemusíte vedieť, čo chcete, na čo máte talent a čo je pre vás ešte ukryté.
Samotné feng shui vám dá 30% podpory, čo nie je veľa, ale keď viete, čo chcete dosiahnuť, investícia do feng shui je veľmi dobrá. Predstavte si, že 30% zlepšenie možností v oblasti, na ktorú sa zameriate, a s vaším úsilím a konaním, bude znamenať oveľa viac.

4 dôležité faktory, ktoré tvoria dobré feng shui:


1. krajinné prvky a prostredie
2. samotná budova
3. prvok času a jeho vplyv na budovu
4. ľudia

Ujasnite si, čo chcete dosiahnuť v živote a choďte za tým. Na ceste vám k tomu pomôže feng shui a BaZi. Záleží len od vás, kde začnete. Len sa rozhodnite, čo chcete a urobte prvý krok ku zmene.

 

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.