Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Feng shui domu

Feng shui umožňuje človeku, aby sa aktívne podieľal na harmonizácii svojho domova, a v neposlednom rade i na formovaní svojho osudu. Populárny prístup k aplikovaniu čínskeho umenia Feng shui (vyslov feng šuéj) je u mnohých poradcov zameraný na skrášľovaní interiéru klientov rôznymi symbolickými dekoratívnymi predmetmi a k zisku z ich predaja. To však má malý vplyv na skutočné Feng šuej domova. Takéto objekty sú skôr zamerané na psychologický aspekt obyvateľov domu, aby mali pozitívne presvedčenie a optimistický pohľad na svoj život a ambície.

V skutočnosti vo Feng shui ide o to, aké je vnútorné usporiadanie podľa energie lietajúcich hviezd a formácia okolitého prostredia domu, ktoré ovplyvňujú Feng shui domu. Tak, ako človek ovplyvňuje svoje životné prostredie, životné prostredie ovplyvňuje človeka. "Pretože to, čo je vo vás, je i okolo vás. A to, čo je okolo vás, sa odráža do vášho života."

7 zakázaných vecí vo vašej obývačke, jedálni a v spálni

  1. Hodiny, ktoré stoja - zastavené hodiny sú zankom negatívnych výsledkov. Nezabudnite vymeniť baterky alebo dajte hodiny opraviť, keď sú pokazené.
  2. Prasknuté sklo - vyhoďte riad, ktorý je poškodený. Pitie z prasknutých pohárov znamená porušenie sľubov, zradu a prináša to problémy z toho, čo hovoríte alebo klebety
  3. Poškodené misy, podnosy, keramické nádoby - takéto predmety sú znakom chudoby. Nikdy nejedzte z misy alebo taniera, ktorý je poškodený. Vyhoďte aj vázy, črepníky, ktoré majú naštrbené okraje, kvety v takýchto vázach prinášajú nešťastie.
  4. Sušené kvety - smutný symbol toho, že niečo pekné zomrelo. Sušené kvety majú ťažkú, jinovú vibráciu a nemali by byť v dome. Aj v záhrade ich treba odrezať a zlikvidovať.
  5. Minuloročné (alebo staršie) kalendáre - je to minulosť a je potrebné ich hneď vyhodiť, ako začal nový rok. Je to možné urobiť aj skôr, v kalendároch býva na začiatku aj posledný týždeň minulého roka, takže o nič neprídete. Je lepšie pozerať VPRED ako späť. Mimochodom, nezabúdate otočiť list na stolnom kalendári alebo mesačnom nástennom kalendári?
  6. Kaktusy - svojimi ostňami vysielajú jedovaté šípy, vytvárajú konfliktné energie. Ak ich s obľubou pestujete pre ich krásne kvety, mali by ste ich držať mimo brán a vchodov, miest, kde sedia alebo spia ľudia. Je dobré ich dať na miesta, kde sú potrebné ochranné energie.
  7. Stolička - máte v dome stoličku, na ktorej nikdy nikto nesedí? Uistite, že na stoličke pravidelne niekto sedáva alebo ju odstráňte. Trvalo prázdna stolička pozýva škodlivého "ducha" do domu.

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.