Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Hojnosť a prosperita Feng shui

Hviezda prosperity a blahobytu 8, účinná do roku 2024, je v tomto roku na juhovýchode. Sľubuje úspech v podnikaní  a pozitívne predpovede pre Drakov a Hadov, starším a prvorodeným dcéram, tiež tým, ktorí majú hviezdu 8 vo  vstupe do domu alebo bytu, v spálni alebo v inej často používanej obytnej miestnosti.

Najpriaznivejšia hviezda 8 vletela do juhovýchodného sektora. Pomer energie má ďaleko k dokonalosti! Energia zemskej 8 je oslabená prvkom drevo, pretože tento prvok patrí juhovýchodu.  V symbolickom zmysle to môže znamenať, že peniaze bude ťažšie zarobiť. Preto všetci potrebujeme feng shui podporu!

V prvom rade šťastie príde k tým, ktorí majú vstupné dvere v JV sektore. Odporúča sa pozývať častejšie hostí a mať jasne osvetlený vchod. Zakaždým, keď niekto prekročí prah vášho domu alebo len otvorí vstupné dvere, vchádza k vám šťastena.

Ak je vaša kancelária podľa feng šuej v juhovýchodnej oblasti , vaša činnosť vám bude prinášať dlhodobo plody, ktoré si budete užívať aj v budúcnosti.

V prípade, že je vaša spálňa podla feng shui v juhovýchodnom sektore, máte veľké šťastie, lebo aj odpočinok a pobyt v spálni môže aktivovať priaznivú energiu. Dá sa odporučiť, aby ste v roku 2018 spali v juhovýchodnom sektore domu alebo bytu.

Skvelé je, ak je vaša obývacia izba v juhovýchodnej časti, pretože aj tu môžete naplno aktivovať sľubnú energiu hviezdy 8.

Tradičnou podporou na Feng shui aktiváciu pozitívnej zemskej energie, je guľa z polodrahokamov alebo krištáľu. Účinnosť sa zvýši, keď na ňu svieti svetlo alebo dopadajú slnečné lúče. Samozrejme, že netreba zabudnúť udržiavať ich čisté, aby bol tok peňazí v živote konštantný.
Obľúbeným symbolom úspechu a šťastia je Budha, najmä, ak je vyrobený z prírodného kameňa.

Juhovýchod v roku 2018 je však spojený nielen s priaznivou hviezdou 8, ale aj varovaním, pretože v jeho 1/3 je ničivá energia, v opozite Veľkému Jupiterovi. V tejto časti sa netoleruje nadmerná hlučnosť, veľké rekonštrukcie, výkopy a opravy. Myslite na to, keď budete chcieť niečo rekonštruovať alebo presádzať, či vyrúbať stromy.

Tiež je vhodné vyhnúť sa sedeniu chrbtom k 1/3 juhovýchodného smeru (112,5°- 127,5°), pretože by ste tak čelili Veľkému Jupiterovi. Ten nemá rád, keď sa otočíte tvárou k nemu! Nikto by nemal pracovať, sedieť, prednášať ani zahajovať akcie a kampane, podpisovať zmluvy, otočený čelom k Veľkému Jupiterovi.
 

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.