Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

BaZi-osudový kód

V čínskej astrológii existuje teória, že ľudia majú rôzne druhy energie. Ak viete, akú energiu potrebujete, môžete zistiť ľudí vo vašom okolí, ktorí túto energiu majú, a získať od nich podporu a pomoc. Zistiť, kto sú vaši pomocníci, ušľachtilí ľudia, môžete vo vašom osudovom grafe, v tabuľke BaZi. Potom už môžete využiť správnych ľudí a v správnom čase urobiť správnu vec. Môžu to byť ľudia, vaši tréneri, kouči, mentori, učitelia alebo vyzývatelia, či dokonca protivníci, ktorí vstúpia do vášho života a spôsobia prelom. Keď si uvedomíte, kto je váš „šľachtic“ a že jeho rady sú pre vás dôležité, môžete si úplne zmeniť život.

Naši ušľachtilí pomocníci pomáhajú riešiť problémy a rôzne kalamity. Aj vy ste pre niekoho šľachticom, pomocníkom. Čím viac pomáhate iným, tým viac pomoci a zdravia dostávate do svojho života. Pomáhať by sa malo bez očakávania návratnosti alebo z iného prospechu. Pritom vôbec nemusíte o tom vedieť, či ste skutočne pre niekoho tým dobrým šľachticom, pomocníkom.

Hviezdy Šľachticov

Prvoradou snahou by malo byť, aby ste sa lepšie naučili a zdokonalili vaše schopnosti a zručnosti, a tým sa môžete stať niekým, kto vie pomôcť iným ľuďom.
Možno si dáte otázku, prečo vy takých ľudí nepoznáte? Alebo si myslíte, že ste takých ešte nestretli? Všetci máme v živote svojich pomocníkov. Keď budete doma sedieť a nechce sa vám von, nečakajte, že vám niekto zaklope na dvere a príde pomôcť.
Každý rok má niektoré znamenie väčšiu šancu stretnúť svojich mentorov, pomocníkov. 
Ktoré znamenie bude mať prospech v roku 2018?
Ak ste narodení v znamení Prasa, Potkan, Byvol a Ovca, alebo máte toto znamenie kdekoľvek vo svoje tabuľke BaZi, môže to byť v roku, v mesiaci, dni alebo v hodine narodenia, máte veľkú príležitosť k tomu, aby ste stretli správnych ľudí.

Byvol by nemal odmietnuť ponúkanú pomoc. S pokorou ju prijať a byť vďačným. Naozaj dostanete pomoc od nich, ak im to dovolíte.
Potkan má skvelú príležitosť stretnúť správnych mentorov a učiteľov, aby ho niečo naučili. Stačí požiadať, že chcete byť lepší vo svojich zručnostiach, aby ste lepšie vedeli pomôcť iným ľuďom.
Ovca má dôvod k oslave, lebo má príležitosť a šťastie jej praje vo vytváraní sietí, či už priateľských, pracovných alebo vo vzťahoch.
Prasa sa môže stať pomocníkom, ktorý bude vnášať svetlo do života iných ľudí.

Chceli by ste spoznať, kto je pre vás šľachticom? Spoznajte svoj osudový graf BaZi a budete o sebe vedieť oveľa viac. Môžete nájsť tých správnych ľudí a spoznať, či máte vo svojom okolí niekoho, kto a ako vám vie ovplyvniť život.
Nie vždy musia byť šľachtici milí a dobrí. Váš mentor by mohol byť neľútostný, môže vás napadnúť, útočiť na vás, poraziť vás, aby vám pomohol prebudiť váš osud a urobiť zmeny v živote. Jednoducho, niekedy potrebujeme poriadny kopanec, aby sme sa pohli ďalej.

 

 

 

 

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.