Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Viete, že Feng shui má toľko nadšencov a nasledovníkov, ktorí Feng shui využívajú, ako tých, ktorí sú skeptickí k používaniu učenia Feng shui? Hádať sa o tom, prečo Feng shui niektorým ľuďom pomáha, je rovnaké, ako argumentovať, prečo sa niektorí uzdravia rýchlejšie ako ostatní a iní sa nevedia vyliečiť. Existuje mnoho úrovní, ktoré sa zohľadňujú pri analýze Feng shui, a preto neexistujú dva identické domy, byty a kancelárie tak, ako neexistujú dvaja rovnakí ľudia. Rozdielne sú aj domy s rovnakým pôdorysom, pretože sa nachádzajú na inom mieste zemskej energie, majú rôzne svetelné podmienky a veľa iných rozdielnych faktorov. Obývajú ich ľudia s rôznymi charaktermi a emocionálnymi vlastnosťami, preto vznikajú nespočetné kombinácie vzťahov medzi ľuďmi a prostredím, a vytvárajú tak širokú škálu Feng shui štúdií.

Ako dlho budete musieť čakať, aby ste videli nejaké výsledky?

Niektorí ľudia po aplikovaní Feng shui opatrení uvidia takmer okamžite výsledky, niektorí zase musia počkať dlhšie a urobiť viac Feng shui vylepšení.

Aká veľká je sila Feng shui, keď vie zmeniť vaše šťastie? To nie je viera, ani poverčivosť, čo učenie Feng shui hovorí o zmene ľudského šťastia.

Podľa starých majstrov Feng shui máme tri druhy šťastia - Tien, Ti a Ren.

Tien je  nebeské šťastie, ktoré nikto nevie zmeniť, pretože nemôžete zmeniť deň a miesto narodenia, rodinu a životné okolnosti, ktoré vás sprevádzali pri narodení. V dnešnej dobe sa dá zmeniť pohlavie, adopciou sa zmení rodina a životné podmienky, ale základ zostane taký, ako pri narodení.

Ti je úroveň pozemského šťastia, kde Feng shui môže pomocť posilniť šťastie a prilákať priaznivé energie do vášho života. Ak pracujete na  Feng shui vo vašom obytnom priestore, vo firme alebo kancelárii, môžete výrazne zmeniť svoje šťastie a zabrániť nešťastným udalostiam.

Ren je ľudské šťastie. Mnoho ľudí si toto šťastie vytvára svojimi myšlienkami, vlastným úsilím, učením, túžbou po poznaní, stretnutím správnych ľudí, svojimi pocitmi a konaním. Uvedomili ste si, že svoje šťastie tvoríte tým, na čo sa sústredíte? Feng shui je aj oblasť osobného rozvoja, keď kultiváciou seba samého a harmonizáciou prostredia vytvoríte nové životné okolnosti a postoje k tomu, že čo so svojím životom urobíte, záleží iba na vás.

Feng shui nie je náboženstvo, ani sa nezakladá na poverách. Je to staroveké učenie, ktoré prežilo tisícky rokov a jeho bohatstvo múdrosti je pripravené pre tých, ktorí sú pripravení aplikovať Feng shui pre zlepšenie svojho života.
Predstavte si, aké zmeny k lepšiemu  prinesie Feng shui do vášho života. Akú životnú oblasť potrebujete vylepšiť ako prvú?

Teším sa na vaše komentáre a otázky, ktoré môžete pridať cez formulár nižšie.
 

Zuzana Ut, 16. 06. 2015 - 20:45

dost sa o to zaujimam ale ja si sama ai neporadim. Som sklamana v laske a strasne v mojom byte sa jej asi nedari. podla coho mam sa riadit uz aby mi to pomohlo?

Hlavný administrátor Ut, 16. 06. 2015 - 22:22

Zuzana, ďakujem za Váš príspevok v komentároch. V prvom rade sa poobzerajte po svojom byte, aké obrazy alebo fotografie Vás obklopujú, či nemáte preplnený byt vecami a nábytkom. Na obrazoch by nemali byť smutné osoby, jedna osoba, nič, čo môže znamenať samotu. Môžete mi viac o probléme napísať súkromne mailom na olga@kompaszivota.sk

Ladislav Gatko… So, 20. 06. 2015 - 20:55

Je to len o ľudoch, či tomu chcú veriť alebo nie, myslím že ak niekto chce nejakú zmenu v živote musí niečo preto aj spraviť :-)

Gusta Ut, 23. 06. 2015 - 13:13

Dobrý deň, práve si zariaďujem nový byt(holobyt) kde si môžem objednať konzultáciu?..aby som dodržala aspoň základ Feng shui....bývam v Košiciach...ďakujem Gusta

Hlavný administrátor Ut, 23. 06. 2015 - 23:52

Vaše príspevky ma potešili! Ďakujem za Vaše komentáre.

Pani Gusta, ohľadom objednania konzultácie mi napíšte na mailovú adresu olga@kompaszivota.sk , dohodneme sa, ako Vám môžem pomôcť pri zariaďovaní bytu podľa Feng shui.

Oľga Szabová

 

Petra Po, 07. 12. 2015 - 21:33

Dobry den,rada by som sa spytala,ci robite aj feng shui poradenstvo zahrady?

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.