Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Priateľ mi porozprával príbeh svojho známeho, ktorý si založil rodinu a chce vlastné bývanie. Rozhodoval sa medzi kúpou staršieho domu a výstavbou nového. Mladý muž je veľmi šikovný, lebo sa pochválil, že hrubá stavba je už hotová. Môj priateľ mi ukázal jeho rozostavaný dom. Keďže som vedela, že mladý muž má záujem o Feng shui, myslela som si, že ma osloví pred začatím stavby. Viete, že sa dá vypočítať  vhodný čelný smer domu už pred stavbou, aby prinášal pozitívne a stabilné energie?

Pred začatím stavby je ideálne určiť umiestnenie domu na pozemku, kde majú byť hlavné vstupné dvere a vodné prvky pri dome. Jedna malá investícia naviac môže ovplyvniť váš budúci vysnívaný domov a tým aj život vašej rodiny. Pri stavbe treba uvažovať o veciach, ktoré momentálne nemajú pre vás veľký význam, ale v budúcnosti ich budete potrebovať alebo jednoducho chcieť. Známy, ktorý stavia dom, rozprával, ako mu ponúkli klimatizáciu. Napriek tohtoročnému horúcemu letu povedal, že klimatizáciu nechce. Tak mu ponúkli za dobrú cenu, že aspoň vedenie a trubky mu urobia do steny, aby nemusel búrať, keď si to predsa len rozmyslí a bude chcieť klimatizáciu.

„Aby som nemusel búrať, tak som si to dal urobiť.“

Zabezpečovacia firma prišla s ponukou alarmu. Situácia sa opakovala. Za dobrú cenu mu zaviedli káble, aby v prípade, že bude chcieť alarm do domu, nemuseli búrať a sekať do steny.

„Aby som nemusel potom búrať, tak som si dal zaviesť káble.“

Keď mi priateľ vyrozprával tento príbeh, povedal, že jeho známy, keď ukončí stavbu, chce na svoj nový dom Feng shui analýzu. Usmiala som sa a povedala som -

„Čo keď bude musieť búrať?”

Môže sa stať, že v najlepších smeroch  domu bude mať technické miestnosti, WC, kúpeľňu alebo dokonca garáž. Bude búrať?
Možno sa chystáte stavať dom, a možno neviete, že Feng shui sa môže robiť už pri výbere pozemku. Zmeny v projekte domu sa dajú ľahšie urobiť, ako potom priestor liečiť alebo dokonca búrať. Škoda, že to známy môjho priateľa nevedel.

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.