Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Rok ohnivého Kohúta 2017

Hravá Opica, ktorá rada skáče z konára na konár a robí si posmešky z iných, v období tlaku zmení svoju taktiku, nevidí, nepočuje a vykrikuje, že ona za nič nemôže… Spomeňte si, koľko neviniatok sa v minulom roku objavilo na politickej scéne, ktorí nepočuli, nevideli a nič neurobili. To, čo sa Opici nepodarilo, sa bude v tejto zložitej dobe snažiť Kohút napraviť a vložiť svoje pravidlá.

Po roku ohnivej Opice prichádza rok ohnivého Kohúta. Jeho vláda začne 28. januára 2017. Rok bude plný energie, lebo začína skôr ako energetická premena roku (solárny rok začne 3.februára). Tento jav dáva šancu doťahovať veci v tomto roku do konca.

Aký bude rok ohnivého Kohúta?

Kohút má rád poriadok (na svojom dvore) a prichádza, aby ho urobil. Veľkou výhodou Kohúta je zmysel pre presnosť a detail. Na ceste za úspechom mu pomáhajú vynikajúce vodcovské schopnosti a pracovitosť. Je dobrým rečníkom a organizátorom a je neobyčajne výkonný. Na politickej scéne sa objavia rečníci, ktorí budú nadšene hovoriť, ale o ničom. Ohnivý Kohút má silné ego, vie ísť priamo za svojím a neberie ohľady na druhých okolo seba. Kohút sa rád predvádza svojím pestrofarebným perím, ale nevie lietať. Potrebuje pochvalu a keď ju nedostane, oheň v ňom môže vyvolať agresiu a vyvolať prevratné zmeny. Oheň bude Kohúta aktivovať k činom, preto môžeme očakávať veľmi intenzívny a mocný rok. Úspech dosiahnu tí, ktorí budú dodržiavať a uznávať zásadné pravidlá Kohúta - tvrdú prácu, vážiť si rodinné hodnoty a dosahovať výborné výsledky. Kohút spojený s ohňom chce byť na výslní a bude chcieť dokázať viac, než je schopný. Svojím predvádzaním vydáva príliš veľa energie, preto ho môže prepadnúť únava. Buďte opatrní, dajte si reálne ciele, aby pýchu nenasledoval pád.

Ohnivého Kohúta doplní Voda

Rok ohnivého Kohúta má veľa príležitostí k tvorbe bohatstva, nesie sa z pohľadu energie času v znamení víťazstva a sebarealizácie. Do centra sa dostáva číslo 1 s prvkom Voda. Predstavuje našu životnú cestu, kariéru, úspech. Jednotka predstavuje aj nový začiatok, znovuzrodenie a individuálnu premenu. Rok nás vyzýva k prehodnoteniu našich individuálnych cieľov a schopností. Tvrdá práca, trpezlivosť a usilovnosť prinesie svoje plody. Kohút je bojovný, ale preferuje konzervatívne spôsoby, preto je dobré využiť pri jednaniach túto stratégiu.

Komu prajú hviezdy?

Domovský palác Kohúta, západ,  navštívi v roku 2017 lietajúca hviezda 3, ktorá bude mať vplyv na tohto nebojácneho hrdinu. Tá je predzvesťou argumentov a hnevu.
Muži vo vedúcich funkciách, generálni riaditelia, otcovia, starí otcovia, sú v tomto roku oslabení hviezdou chorôb 2, ktorá vletí do severozápadného paláca.
Ženy, matky, by mali byť veľmi opatrné, lebo ich juhozápadný palác je postihnutý hviezdou lúpeží, vlámaní a zrád - 7. V tomto roku sú viac náchylné k prepadom a násilným útokom, preto by mali nosiť ochranný amulet a vyhýbať sa miestam, kde môže hroziť nebezpečie. Pozor by si mali dať aj na svoje autá a pri cestovaní.
Juhovýchod je palácom najstarších dcér, ktorým by sa malo v roku dobre dariť, lebo sem letí hviezda naplnenia 9. Platí to aj pre ženy v stredných rokoch, ktorým táto hviezda môže priniesť úspech.
Najstarším synom, mužom,  budú hviezdy v roku 2017 priať veľa profitu a šťastia. Hviezda prosperity 8 priletí do ich východného paláca, ktorá prinesie veľa šťastia aj domom, ktoré čelia týmto smerom.
Najmladší synovia môžu zaznamenať svoje akademické úspechy, bude sa im dariť v štúdiu. Pomôže im vplyv hviezdy 4 v severovýchodnom paláci.
Najmladšie dcéry, mladé dámy, čaká rok plný energie hádok a sporov. Hviezda hádok sa totiž usídli v ich západnom paláci.

Ženy budú vystavené riziku

V minulom roku boli vystavení nebezpečenstvu mladí muži, najmladší synovia. V roku ohnivého Kohúta na opatrnosť majú dbať mladé ženy a dospelé dcéry, mali by sa vyhnúť rizikovým akciám, adrenalínovým športom. To isté platí aj pre narodených v znamení Koňa alebo kua čísla 9. Nepriaznivý vplyv môžu zaznamenať vo všetkých oblastiach života, či je to zdravie, vzťahy, financie, štúdium…
Keďže je pod nepriaznivou energiou južný palác, musíme dbať aj na bezpečnosť prvkov, ktoré súvisia s ohňom. Skontrolovať treba komíny, kotle, krby, všetko, kde je zvýšená možnosť požiarov. Dovolenky smerom na juh od vášho bydliska sú veľkým rizikom. Ak sa tam chystáte, na cestách dbajte na zvýšenú opatrnosť a zabezpečte sa poistením, zoberte si  potrebné lieky, prípadne vaše talizmany.
Juhozápad – palác žien, matiek, je v tomto roku pod vplyvom lúpežnej hviezdy, preto by sa ženy mali snažiť vyhýbať sa miestam, kde sú vystavené zvýšenému riziku prepadnutia, osamelým miestam, nočným potulkám bez sprievodu. Osamelo žijúce ženy, staršie ženy a ženy všeobecne musia dať pozor, koho púšťajú do domu, zamykať sa a nevystavovať sa nebezpečenstvu nechcených návštevníkov so zlými úmyslami. Narodení v roku Ovce a Opice, ľudia s kua číslom 2, môžu tiež pocítiť snahu o podvádzanie a byť poškodený krádežou.
Na západe je konfliktná energia, s ktorou musia počítať dievčatá, slečny a narodení v roku Kohúta. Zdá sa, že sa tento rok nevyhnú slovným potýčkam. Malý červený talizman alebo oblečenie v červenej farbe pomôže prekonať účinok hviezdy hádok.
Otcovia, starí otcovia, osoby vo vysokom postavení sa tento rok popasujú s chorobami, lebo do ich paláca letí nepríjemná hviezda chorôb čierna 2. Chrániť by sa mali kovovým prvkom, môžu nosiť hodinky s kovovým náramkom, všeobecne mužom pristane sivá farba v rôznych odtieňoch. Mužom sa na pracovný stôl dá položiť kovový predmet, stojan na perá, fantázii sa medze nekladú.
     Rozlúčme sa teda pomaly s Opicou, aby sme privítali s dávkou zvedavosti, čo nám prinesie rok pestrofarebného, do ohnivých šiat odetého Kohúta, s ktorým budeme kráčať deň po dni až do 15. februára 2018. Vplyv energií lietajúcich hviezd, ako ich oslabiť a podporiť v jednotlivých sektoroch vo vašich priestoroch, bude témou ďalšieho článku už čoskoro.

 

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.