Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Rok Zemského Prasaťa 2019

Naše očakávania, že nový rok bude lepší ako predchádzajúci, sa nie vždy naplnia. Rok Zemského Prasaťa nám však taký výhľad sľubuje. Prasa je symbolom šťastia a prosperity nielen v Číne, ale aj u nás. Uvidieť by sme mali  zlepšenia a stabilizáciu vzťahov medzi štátmi. Šťastné Prasa prináša radosť, spokojnosť a bezpečie. 

Nový rok začína 5. februára 2019. Vláda Prasaťa je spojená s jinovou Zemou. Vodný prvok Prasaťa, v konštelácii s nebeským prvkom Zem, znamená zvýšené nebezpečenstvo zemetrasení a katastrôf súvisiacich s vodou, naďalej budú hrozby tsunami. Nám takéto katastrofy nehrozia, len si treba dobre rozmyslieť, kam sa vyberiete na dovolenku.

Prasa neuzatvára iba 12 ročný cyklus čínskych zvieracích znamení, ale rok 2019 je aj posledným rokom 60 ročného cyklu.

To je znamenie, že je vhodná doba podniknúť kroky k novým iniciatívam, stratégiám alebo diverzifikácii vašej činnosti aj do nových odvetví k začiatku nového cyklu v roku 2020, ktorý bude v znamení kovového Potkana. Ak máte veľké ambície, a hlavne správne odhodlanie, vykročíte na cestu úspechu.
Šťastie praje aj tým, ktorí uvažujú o zmene zamestnania, k čomu je vhodná doba v prvom polroku. Stačí len vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a stretnete nové príležitosti.
V tomto počítačovom veku bohatstvo a rast produkuje mladá generácia, ktorá prináša netradičné metódy marketingu a predaja. Súvisí s tým aj veľký nárast online nakupovania, využívania platieb v krypto menách. Pre oblasť IT predstavuje tento rok veľkú príležitosť pre rast bohatstva. Podmienky sú dobré aj pre priemyselné odvetvia.


Rok zemského Prasaťa má aj svoje nástrahy. To znamená, že je riziko vzniku nezhôd  a konfliktov medzi staršou a mladou generáciou. Napriek tomu, že rok Prasaťa sa považuje za rok hojnosti, neodporúča sa príliš utrácať alebo robiť veľké investície bez dôkladného zváženia, lebo sa môže stať, že svoju veľkorysosť budete neskôr ľutovať. Vo finančných záležitostiach  treba byť obozretným, lebo proti podvodníkom je Prasa dosť bezbranné.

V osobnom živote rok zemského Prasaťa niektorým pripraví menšie prekážky, ale môžu to byť i dramatické zmeny. Hlavne tým, ktorí uvažujú o uzavretí manželstva. Pri plánovaní svadby majte v zálohe plán B, čo sa týka miesta svadby, dátumu, organizácie svadby a dobre zvážte vaše kroky do budúcnosti.
Taktiež je tento rok  zvýšené riziko právnych sporov pre nedodržanie zákonov, preto bude rozumné, aby ste sa vyhli alebo minimalizovali možnosť interakcie s nimi. Prejavte viac empatie, aby ste udržali mier.

Nech vám cesta za šťastím v roku zemského Prasaťa 2019 prinesie pokoj, mier a vnútornú harmóniu. Veľa šťastia!

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.