Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Jar je obdobie, kedy farby v našom vonkajšom svete prepuknú do života. Predstavte si, ako sa prechádzate za slnečného dňa, ako cítite vôňu zeme, ktorá začína vyživovať všetko živé v prírode. Vaše oči sa potešia kvitnúcej magnólii, voňavý drieň a spústa farebných jarných kvetov vám privodia jemný úsmev na tvári a iskru do očí. Začína nový život, nový kolobeh.

Aj vo Feng šuej  je jar v znamení nových začiatkov, rastu a podpory. Neodmysliteľnou  Feng shui farbou  jari je zelená, ktorá je symbolom zrodu.  Rovnako, ako sa na jar aktivuje spiaci život, je na jar ideálny čas začleniť Feng šuej a farby podľa Feng šuej do vášho života.

Tu je pár spôsobov, ako začať:

  • vypracte priestory od zbytočností k uvoľneniu stagnujúcej energie

  • upracte vo vašich šatníkoch a uvoľnite miesto vecami, ktoré už nepotrebujete

  • dôkladne vyupratujte na jar váš domov, bude to signál pre nové začiatky

  • ozdobte si dvere veselými farebnými dekoráciami, ktoré vám pripomenú jar

  • premiestnite svoj nábytok, ak ste o tom niekedy uvažovali 

  • vymaľujte si 1-2 miestnosti novou farbou

Farby podľa Feng shui dokážu zmeniť vibrácie v priestore, ktoré nás ovplyvňujú na úrovni mnohozmyslového vnímania. Cítite niekedy, ako na vás farba pôsobí? Dokáže vám zmeniť náladu? Farby nás môžu upokojovať, motivovať a posilňovať. Svetové štúdie dokazujú, že pozitívne emócie, pocity šťastia a relaxácie, sa spájajú s farbou zelenou. Studené odtiene modrej a zelenej majú upokojujúcu energiu. Teplé tóny červenej, žltej, oranžovej vydávajú viac energie a povzbudzujú.

Kúzlo jari je aj v tom, že žiari mnohými farbami po spiacej a bezfarebnej zime, a poskytuje nám obraz meniacej sa panorámy nášho okolia.

Ak chcete vo svojom domove alebo kancelárii začleniť farby pre vylepšenie Feng šuej, nechajte sa motivovať z prírody. Ako kombinácia farieb funguje vonku, tak si ju môžete začleniť aj vnútri.

Farba je katalyzátor, ktorý vytvára atmosféru vášho domova, aj vašu náladu! Feng shui farbou môžete zmeniť energiu priestoru, v ktorom žijete. Farba je to, čo robí váš domov domovom! Zabavte sa s farbami a nájdite si ten správny odtieň, ktorý máte radi. Farby podľa Feng shui sú vynikajúcim nástrojom, ako prijať energiu a výhody Feng shui.

Farby okolo nielen vidíte, ale ich aj cítite. Zmena farby je najrýchlejší spôsob, ako zmeniť energiu v priestore. Ak ste dlho obklopení bielymi stenami, je čas urobiť zmenu. Uvedomili ste si, že ak v živote stagnujete a neviete sa pohnúť z miesta, možno stačí použiť farby podľa Feng šuej vo vašom byte?

Sviatky jari - Veľká noc - sú obdobím, kedy nám pestré farby v prírode pomáhajú prebudiť sa zo zimného odpočinku s prísľubom teplejších dní a budúceho rastu.

Veľmi rada vám pomôžem s výberom farieb podľa Feng šuej , ktoré podporia prúdenie sviežej energie u vás doma, čím môžete veľa vecí posunúť alebo zmeniť vo vašom živote.

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.