Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

14. decembra 2020 nastane ÚPLNÉ ZATMENIE SLNKA na nebeskej osi medzi znamením TIGRA a OPICE.
Viditeľné bude v južnej Amerike, Chile, Argentíne. U nás nebude viditeľné, ale tento jav ovplyvní celú Zem!
V mnohých starodávnych kultúrach sa takýto deň považovalo za zlé znamenie. Spájalo sa s mýtami a poverami, a často vyvolávalo strach, ale aj zvedavosť.

Zatmenie podľa energií nastáva v dosť ZLÝ deň.
Avšak aj tento deň sa dá využiť na DOBRÉ veci.
Využiť zatmenie Slnka môžete tak, že v čase


                             od 15:30 do 19:00 hodiny


zostanete VNÚTRI,  nechoďte VON, zostaňte dlhšie v práci, aby ste sa vyhli negatívnej energii a využite tieto hodiny účelne.


Čo robiť v tomto čase a ako to využiť?


 Ak sa cítite zablokovaný a potrebujete sa posunúť, otočte sa chrbtom  na VÝCHOD a urobte meditáciu na spojenie sa s pomocníkmi.
 Podporu v kariére, (strata zamestnania, strata peňazí...), v bohatstve, povzbudiť kreativitu, otočte sa chrbtom  na JUHOZÁPAD a urobte meditáciu na spojenie sa s podporou (prosby, modlitby...)
 Problémy v partnerstve, vyjasnenie vzťahov, hnev môžete meditáciou otočení chrbtom  na SEVEROZÁPAD.
 Zdravotné problémy, potrebujete sa liečiť, očistiť sa od negatívnych energií v roku 2020 uvoľníte meditáciou otočení chrbtom na JUH.
 Podmienka je, aby ste zostali vnútri a nechodili von v uvedenom čase!


enlightened Tiger, Kôň, Pes a Prasa - pokiaľ máte tieto znamenia v horoskope (rok, mesiac, deň, hodina), pre vás obzvlášť platí, aby ste sa ochránili pred negatívnym vplyvom zatmenia Slnka a zdržiavali sa vnútri.
.
Možno ste si zakúpili zážitkovú cestu za zatmením Slnka, ktorú ponúkali cestovné kancelárie. Možno vám to korona situáciu znemožnila, ale verte, že je to v tomto prípade lepšie.
Vynahradiť si pozorovanie oblohy môžete v noci z nedele na pondelok, zo 3. na 14. decembra 2020 (v prípade dobrých meteo podmienok), kedy bude viditeľný roj Geminíd a ponúkne nám veľkolepé divadlo padajúcich hviezd. Pozorovať ich môžete aj v skorých večerných hodinách, tak sa teplo oblečte a možno uvidíte rôznofarebné padajúce hviezdy.


Toto divadlo si nenechám újsť, už len rozohnať mraky... Idem na to. Pridáte sa?
 

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.