Skočiť na hlavný obsah
Feng shui horoskop 2018

Dočítali ste sa niekde, že váš horoskop na rok 2018 nie je veľmi priaznivý? Sú roky, keď sa niektorým znameniam čínskeho zvieratníka darí lepšie. Čo ak nim nepatríte? Vo vašej mysli uviazne zlá predpoveď, vy sa snažíte tomu vyhnúť, ale predpoveď sa predsa stane. A práve to, že sa snažíte tomu vyhnúť, pritiahne negatívnu udalosť z predpovede.

To, čo potrebujete, je zamerať sa na dobré veci. Nie je to o pritiahnutí dobrých alebo zlých vecí, ale o filozofii. Vždy to, na čo sa zameriate v živote, začnete cítiť. Ak sa zameriate na bolesť, budete cítiť bolesť. Ak sa zameriate na to, že chcete zistiť, ktorí ľudia to s vami nemyslia dobre, stretnete práve takých.

So zameraním sa na pozitívne veci, udalosti, opatrenia, vždy dosiahnete lepšie výsledky. V čínskom horoskope má každé zviera silné a slabé stránky. Vyberte si tie dobré a pracujte na nich, zlepšujte sa v nich. Keď budete tak konať, dosiahnete vždy dobrý výsledok.

Venujte menej času negatívnej oblasti, dostanete menej negatívnych aspektov. Pretože ak zameriate svoju mentálnu energiu, svoju myseľ a celú svoju bytosť na negatívne veci, namiesto len 20%, pocítite ich 80%. A to je dôvod, prečo prežiť menej bytia v negatívnej zóne, keď chcete dosiahnuť lepšie výsledky.

Prečítali ste si predchádzajúci článok Kto je váš mentor? Potom ste sa určite potešili, ak je váš horoskop priaznivý a práve vy máte šancu stretnúť ušľachtilých ľudí v roku 2018,  ktorí vám prinesú šťastie v určitej oblasti života. Možno hľadáte partnera, alebo potrebujete rozšíriť svoje sociálne siete. Vy si však poviete, že ste nespoločenskí, nesmelí, vám je takto dobre a sedíte radšej doma so svojou obľúbenou knihou v kresle… Sedieť a čakať na niekoho, či vás osloví? Takto by ste prežili svoj život v čakárni.

Keď ste sa dozvedeli, že máte dobré energie v horoskope na budovanie vzťahov, je na vás, aby ste sa zdokonalili aj vy. Keď túžite stretnúť niekoho, uistite sa najprv, že poznáte svoju hodnotu, aby ste vedeli zasiahnuť do svojho života..
Ak prichádza do vášho života niečo dobré, pomôžte šťastiu aj vy. Pracujte najprv na sebe, aby ste mali čo ponúknuť aj vy. Svoje lepšie ja. Ide o výmenu energií. Myslíte si, že ste plachí, nesmelí, zbytoční a neradi sa bavíte s ľuďmi? Prečo teda, k čertu, očakávate, že vás niekto bude chcieť osloviť?
Urobte prvý krok. Urobte zmenu vo svojom živote. Prebuďte sa, ako sa prebúdza príroda na jar.
Stačí vystúpiť z komfortnej zóny!

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.