Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

BaZi-osudový kód

Aj vy sa snažíte pozitívne myslieť, neustále sa motivovať, meniť svoje zlozvyky, zdokonaľovať sa čítaním kníh ako zmeniť svoj život a dosiahnuť úspech?

Každý z nás je autentická osobnosť. Existujú veci mimo našej kontroly, ktoré majú vplyv na náš život. BaZi je mapa človeka, kód, ktorý ste dostali pri narodení. Keď máte informácie a využijete ich, dokážete oveľa viac.

BaZi  je nepostrádateľný nástroj, ktorý poskytuje diagnózu ľudského šťastia, a tá tvorí základ feng shui. Feng shui pomáha vtedy, ak má človek dobrý osud. Analýza Bazi určí  osobný osudový kód. Ten obsahuje príbeh o našom živote, našej osobnosti, nášho nadania a budúce možnosti. Poznaním svojho osudu a šťastia, ktoré nám bolo predurčené, pomôže nájsť skutočný problém a správne kroky, činy, aby neboli zbytočným plytvaním.

Spojením osobného šťastia s feng shui zistíte, že samotné feng shui nie je liečbou na všetky problémy. Feng shui pokrýva 33 % pozemského šťastia, ďalších 33 % je tzv. nebeské šťastie, a tým je váš osud, predurčenie vašej životnej cesty, ktorá nie je vytesaná do kameňa a viete ju usmerniť. To, aké rozhodnutia na tejto ceste urobíte, aké akcie vykonáte, je posledná tretina ľudského šťastia. Keď spojíte tieto tri faktory na optimálnej úrovni, vtedy dosiahnete výsledky. Feng shui nie je o prílive bohatstva, to by bolo už na svete veľa milionárov a ultra miliardárov. Je o rovnováhe. Čiže vaše výsledky sú závislé na feng shui, BaZi a vašom konaní.
Pochopenie vášho životného šťastia a osudu vám umožní spoznať, čo je pre vás užitočné a pomôcť vám robiť plány vpred.

Osem znakov, osudový kód, ktorý tvorí tabuľku BaZi, ovplyvňuje život človeka.
Rok, mesiac, deň a hodina narodenia predstavujú druh energie, ktorú dostaneme pri narodení. Desaťročné Piliere šťastia sú pohybom energie, ktoré nás počas cesty života ovplyvnia. Interakcia a vzájomné vzťahy energií v BaZi sú náš osud.
Päť prvkov – voda, drevo, oheň, zem a kov -  sú kľúčové atribúty v osobných tabuľkách. Napríklad voda v tabuľke BaZi predstavuje múdrosť, drevo benevolenciu a vďačnosť, oheň eleganciu, spôsoby a vášeň, zem dôveryhodnosť a stabilitu, a nakoniec kov dáva človeku rozhodnosť a spravodlivosť.

Jin a Jang

Jin a jang sú dve protichodné, navzájom prepojené prírodné formy, ktoré sú v neustálom pohybe. A pohyb je zmena. Interakcia medzi nimi sa odráža v dni a noci, v malom a veľkom, mužskom a ženskom, v lete a v zime. Nemôžu existovať jedna bez druhej a hľadajú rovnováhu.

Qi

Qi je esencia života, ktorú nie je vidieť ani počuť. Jej vplyv je však cítiť v nás a okolo nás. Je to neviditeľná sila, ktorá riadi, tvaruje a vychováva všetky živé bytosti. Preniká krajinou, celým svetom. Qi je sila, ktorá prináša život všetkým bytostiam. V dobrom BaZi tečie prirodzene, nie je narušená množstvom stretov. V prípade, že k stretu príde, môžeme to pocítiť v rôznych životných oblastiach, vo vzťahoch, v bohatstve, zdraví.

Päť prvkov

Voda, drevo, oheň, zem a kov -  sú kľúčové atribúty v osobných tabuľkách. Napríklad voda v tabuľke BaZi predstavuje múdrosť, drevo benevolenciu a vďačnosť, oheň eleganciu, spôsoby a vášeň, zem dôveryhodnosť a stabilitu, a nakoniec kov dáva človeku rozhodnosť a spravodlivosť.

 

Čínska astrológia a feng shui sú obrovské predmety a ako akákoľvek iná téma, vyžaduje to predtým veľké porozumenie a skúmanie, než sa dá zvládnuť. Možno by ste chceli vedieť o sebe viac, o vašom osude, o životnom šťastí, o vašej ceste životom a prekážkach, ktoré vás na nej stretávajú. BaZi je skvelý nástroj k poznaniu seba samého a vašej cesty vpred.


Som tu pre vás, aby som vás naviedla k správnym rozhodnutiam a v správnom čase. Chcete poznať svoje BaZi?

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.