Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Milí priaznivci feng shui a metafyziky, v predpovedi na Facebook stránke pre deň 21. októbra ste zistili, že je deň ohnivého Psa. Opäť sa dnes stretli tri psy - roka, mesiaca a dňa. Psy mávajú veľmi odlišnú povahu a na každý sa na ne pozerá individuálne. Možno neviete, že všetci máme svojich dvoch "šlachticov". Sú to dve zvieracie znamenia, ktoré nám pomáhajú prekonávať ťažkosti alebo nás posúvajú ďalej kopancami. Pes však nemá túto charakteristiku pre nikoho, a preto ak sa niečo stane, je to, žiaľ, vo veľkom rozsahu, problémy sú väčšie, prinášajú utrpenie a psychologické problémy.

Môžete si povedať, že je to náhoda. V metafyzike je to len jasná interakcia energií, nie náhoda. Preto, ak príde ku konfliktu dvoch zvierat - Psa a Draka, môže to mať negatívne následky. Všetci, čo majú Draka v horoskope, je jedno, či v roku, mesiaci, dni alebo hodine narodenia, sú vystavení riziku.

Zrážka Draka a zemského Psa varuje pred zemetrasením, zosuvmi pôdy a inými katastrofami, čo sme už v tomto roku zaznamenali. Môže priniesť náboženské konflikty, vplýva na zmenu bývania a práce. Pozornosť treba venovať aj rodinným vzťahom. Je zvýšené riziko pádom z výšky a iných nebezpečenstiev. Priveľa Zeme znamená aj zdravotné problémy, rast nežiadúcich buniek a depresie.
Už som písala o treste, ktorý tvorí stret s Byvolom a Kozou. Kto má tieto zvieratá v tabuľke, mal by prehodnotiť prevenciu zdravia a svoju bezpečnosť. Pretože to funguje, aj keď tomu sami neveríte.
Prichádzajú veľmi nebezpečné tri dni!
⚠️ 21. októbra buďte veľmi opatrní, hlavne v hodinách Psa od 20 do 22 hodiny⏰. Vzdajte sa extrémnych aktivít, turistiky, riskantnej jazdy a alkoholických nápojov!
⚠️ 27. októbra Pes a Drak, osobitná pozornosť od 08 do 10 hodiny a od 20 do 22 hodiny.
⚠️ 02. novembra budú na scéne opäť traja nebezpeční psi najmä v hodinách Draka a Psa, od 07 do 09 hod, a od 19 do 21 hodiny. (už podľa zmeny letného času)!

Opatrujte sa, či veríte, alebo nie, či máte Draka vo svojej tabuľke osudu BaZi alebo nie. Vždy je lepšie sa riziku vyhnúť, keď o ňom vieme, ako niesť následky.
S láskou - Oľga

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.