Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Robert Fico

Podľa dátumu narodenia človeka sa prostredníctvom poznatkov čínskej metafyziky môžeme veľa dozvedieť o povahe človeka. Čo nám hovorí dátum narodenia Roberta Fica, ktorý je dostupný na webe?

Robert Fico je narodený v znamení Draka spojeného s drevom. Človek narodený v tomto znamení je veľkomyseľný, ušľachtilý a plný vitality a sily. Mýtus mocného Draka stále dokáže očarovať ľudskú predstavivosť. Aj keď je výstredný, náladový a veľmi náročný, nikdy nemá núdzu o široký okruh obdivovateľov. Prvok dreva, v kombinácii s jeho znamením, mu prospieva pri formulácii a presadzovaní svojich myšlienok a pri komunikácii s ostatnými. Hľadá súvislosti medzi príčinami a následkami, niektoré veci rozoberá až príliš, a keď sa stretne s opačným názorom, je schopný viesť nekonečné diskusie. Starostlivo skrýva svoje sklony k panovačnosti. Akúkoľvek zmenu sa uráči prijať až vtedy, keď si bude dokonale istý, že bude v jeho vlastný prospech. Keď príde ku konfliktom, bojuje otvorene, hrdo a bez strachu.
 

HodinaDeňMesiacRok
?oheň jinvoda jindrevo jang
 ZajacKohútDrak
 Drevo jinkov jinzem jang 
drevo jin 
voda jin

Drak a Kohút v tabuľke BaZi sú priateľské zvieracie znamenia  v externom prostredí, ktoré zahŕňa prácu, sociálne kruhy, kariéru a peniaze. 
Doslova a do písmena u Fica kráča Drak s Kohútom. Povestný Drak ilustruje nepredvídateľnú povahu, Kohút zase predstavuje poriadok a štruktúru. Drak je impulzívny, dokonca sa nedá predvídať jeho konanie. Druhé zviera z dvojice je systémový Kohút, ktorý funguje ako hodiny. Každé ráno vás zobudí, keď vychádza slnko. Drak sa vyznačuje ambicióznosťou a intuíciou, Kohút je rigidný a používa metodický prístup na dosiahnutie cieľa. Ak by Drak len počúval svoju intuíciu bez ohľadu na systémy, konal by impulzívne a bezohľadne. V druhom prípade, ak je príliš rigidný, bez schopnosti pochopiť jemné nuansy, bude zastaralý a bez možnosti ku zmene. Zmena je však jedinou konštantou na svete. Drak by mal mať na pamäti v tomto roku, že život je séria prirodzených a spontánnych zmien. Netreba im odporovať, lebo to vytvára len starosti a problémy. 

Čo prezrádza Ficov osobný prvok? Jinový oheň je prejav a charakter osoby. Takýto človek dokáže motivovať iných, je ako sviečka v tme, ktorá zapaľuje plamene a mnohí idú za ním, lebo ho považujú za rodeného vodcu. Táto vlastnosť je ale deštrukčná. Malý plamienok zapáli aj les a potom príde pohroma. Človek s prvkom oheň jin má dostatok energie a vytrvalosť, s veľmi vysokými požiadavkami na seba. Keď si neuvedomí správnu mieru, hrozí mu vyhorenie, z čoho aj má jinový oheň veľké obavy. 
Ficov súčasný pilier šťastia, ktorým prechádza, je zemský Tiger. Čo to prináša? Presne to, čo môžeme na Ficovom prejave vidieť. Spochybňovanie autorít, určitý stupeň bezohľadnosti a držanie sa sily za každú cenu. Keď je toho príliš, odrazí sa to na zdraví človeka. Vďaka zvláštnej zdravotnej starostlivosti, dokázal prekonať Fico náročné zdravotné problémy a fungovať ďalej. Mal šťastie a postavenie. Ani jeho zdravie a lekári ho nedokázali zastaviť! 
Naďalej chce zostať pri moci, čaká ho však ťažké  obdobie, plné tlaku. Pre Fica  zdvojený zemský prvok znamená silný prejav. Všetky oči sa v roku 2018 uprú na neho, mnohí o ňom budú hovoriť (hovoria), dalo by sa povedať, že propagácia jeho osoby dosiahne vrchol. Aj negatívna propagácia sa ráta.  Mohlo by to byť pre neho dobrým znamením, ale… len v tom prípade, keby to dokázal skrotiť. Pokorou! Pre jeho, i pre všeobecné blaho.

Čínska astrológia delí osobnosti podľa sily 5 prvkov, ich pomeru a vzájomnej interakcie. Výsledkom je profil osobnosti. Aký má Fico profil podľa čínskej metafyziky? Jeho profil Priekopníka hovorí o ňom ako o človeku, ktorý je vynaliezavý, dômyselný a nepozná prekážky v prístupe k životu. Je veľmi pragmatický, má rád pocit moci a je schopný ukázať svoju silu. Má plno energie a je odvážny karierista. Chce byť nezávislý a nepozná dôvod, prečo by nemal dosiahnuť to, čo chce, keď bude tvrdo pracovať na dosiahnutí cieľa. 
Jeho negatívna stránka môže byť tvrdohlavosť a panovačnosť. Jeho prejav  je často konfrontačný a pomstychtivý. Štýl jeho práce spočíva v prevzatí autority a akcie. Má plno energie a rýchle myslenie. 
Je pravdepodobné, že bude neopatrný, pretože má tendenciu pozerať na celok a zanedbá malé detaily. Keď sa niečo kazí, nejde podľa neho, môže mať zlú náladu a so svojou nezávislosťou zájde príliš ďaleko.  Mnoho ľudí s profilom Priekopníka patrí dnes medzi najbohatších. 

Zhrnutie hlavných charakteristík profilu Priekopníka:

  • rád je vodcom a človekom činu
  • talentovaný
  • dokáže robiť veľa vecí naraz
  • rozhodný, svojhlavý a pozitívny
  • človek s víziou
  • majster inovácie
  • extrémne ťažko pracuje s ľuďmi, zvyčajne sa nevie dohodnúť s ostatnými, neakceptuje ich nápady, lebo chce byť jedinečný.

Druhý silný profil, ktorý dominuje, je profil Bojovníka. Ten je typický bojovník, vodca, autorita. Žiadna prekážka ho nezastaví na jeho ceste. Je schopný kontroly nad situáciou,  a postaví sa ako odvážny oponent. Prejavuje sa ako prehnane náročný a ctižiadostivý, až k hranici brutality a neobmedzenej moci. Čím väčší tlak pociťuje, tým je arogantnejší a hrubší. 

BaZi Profil je urobený na základe dátumu narodenia Roberta Fica. Chcem však pripomenúť, že Fico nie je jediný človek  s takýmto profilom. Takí sú všade okolo nás. Možno som to ja, možno vy… Všetky profily majú v sebe pozitívne, aj negatívne prejavy. Záleží na tom, ako ich použijú alebo zneužijú.  Každá sila tak môže byť slabosťou, a každá slabosť môže mať svoju vlastnú silu. 

Rok 2018 je rokom zemského Psa. Predpokladá sa, že tento a budúci rok, 2019, bude rezonovať veľkými zmenami. Prvok zem vládne rokom končiacim 8 a 9, a na také roky si určite spomeniete. Opakujú sa v cykloch. A cykly sa nedajú zastaviť. 
Akákoľvek cesta sa začína prvým krokom, a niekedy aj prvým výstrelom. Žiaľ, ten prvý krok začal dvomi výstrelmi. Janko a Martina stáli na štartovacej čiare. Ich oči sú už navždy zatvorené. Stali sa symbolom prebudenia národa, ktorý sa nevedel inak zobudiť. Čo s tým urobíme, je už na nás. Preto #allforJan

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.