Skočiť na hlavný obsah

Novinka: Členská zóna s mesačným kalendárom

Svadba podľa feng shui

Svadobný deň je významným okamžikom v živote ľudí bez ohľadu na vek. Výber vhodného dátumu je dôležitejší, ako si mnohí uvedomujú. Nie je to len voľba podľa ročného obdobia, či je zima a či máj, ale zamerať by ste sa mali na vyhľadanie vhodného dátumu podľa čínskej metafyziky, alebo ak chcete podľa čínskeho umenia Feng shui. Ak si vyberiete zlý deň z energetického hľadiska, vaše manželstvo bude vystavené kompromisom hladkého a dlhodobého vzťahu. Pravdepodobne nikto nevstupuje do manželstva s tým, že bude očakávať rozvod. Takže vás určite zaujíma, keď ste sa rozhodli vstúpiť do manželského prístavu, ktorý deň je najlepší?

Do manželstva vstupujú dvaja ľudia, preto je potrebné zistiť, či daný deň nie je v priamom strete zvierat oboch partnerov. Veď šťastní chcú byť obaja. Podľa dátumu narodenia viete zistiť, aké zvieratá podľa tradičnej čínskej astrológie (BaZi) máte v tabuľke. Napríklad, keď je partner v znamení Tigra, deň Opice nie je vhodným dňom na svadbu. To je len prvý ukazovateľ, ktorý je výhodné dodržať a vynechať nepriaznivé dátumy pre oboch.
Druhým ukazovateľom je energia dňa podľa 12. dôstojníkov. Kto sleduje denné predpovede na facebook stránke Kompas života 
si môže všimnúť, že sa opakuje dnavásť energií. Najlepší deň na svadbu je deň, kedy  vládne dôstojník  "ÚSPECH". K tomu by mala byť ešte na obzore Hviezda nebeského šťastia. Potom je to dokonalý deň na svadbu, treba však brať do úvahy prvý ukazovateľ. V taký deň dostáva vaše novouzavreté manželstvo pečať šťastia.

Ďalej to môže byť aj deň "STABILITY", ktorý je súčasťou 3 harmónií. Musí to však byť kvalitný deň aj po inej stránke. Je mnoho hviezd, ktoré by to mohli narušiť. Tieto dni uprednostňujeme pred ešte možným dňami "ZAHÁJENIE" a "OTVORENIE".  Možno už tušíte, prečo? Po týchto dňoch nasleduje deň "Deštrukcie" a "Zatvorenie".

Nezúfajte, keď máte svadobný deň za sebou. To sa už stalo!
Tí z vás, ktorí sa len rozhodujete, máte možnosť voľby. Svadobný deň nemusí byť len v sobotu, ako je to zvykom. V iný deň to môže byť o niečo zložitejšie, svadobní hostia si musia vybaviť voľno, ale zase možno ľahšie nájdete voľný priestor v priebehu týždňa, keď soboty bývajú dlhodobo rezervované a plné v niektoré mesiace.


Viem, že svadba sa plánuje dlhodobo vopred. Ale predsa len, keby ste veľmi chceli, najbližší skvelý dátum na svadbu je 16. mája 2019. Ale ženích, či nevesta by nemali byť v znamení Kozy!
 

 

 

 


 

Pridať nový komentár

Obyčajný text

  • Nie sú dovolené žiadne HTML značky.
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.